Gordijnen

Overgordijnen

We bieden zowel moderne als klassieke stoffen aan. Er is ook een grote keuze aan roedes en rails. Zonwerende, gewone of verduisterende voering is een optie!

Voiles

De klassieke voiles met platte plooien zijn nog steeds verkrijgbaar! Ruime keuze stalen voorzien in de winkel.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen gemaakt worden in zowel een transparante of gesloten stof. Deze optrekgordijnen kunnen manueel of elektrisch bediend worden.

Vaste panelen

De vaste panelen kunnen zowel met of zonder buisjes gemaakt worden. Deze kunnen ook geplaatst worden op het raam: ideaal voor draai-kip ramen.

Japanse schuifgordijnen

De Japanse of paneelgordijnen zijn een strakker alternatief voor toeschuivende gordijnen. Deze kunnen gemaakt worden met of zonder buisjes.

Zonwering Sunway

Verticale jaloezieën ( 89mm-127mm)

De lamellen zijn verkrijgbaar in textiel, kunststof, screenstof of aluminium. Via koordbediening is het mogelijk het systeem te openen of te sluiten. Door middel van ketting kunnen de lamellen 180° gedraaid worden. ( elektrische bediening kan ook )

Horizontale jaloezieën alu

Met dit systeem regelt u zelf de richting en de hoeveelheid van het binnenkomend licht. De lamelbreedtes zijn, 16mme, 25mm, 35mm en 50mm. Elektrische bediening is mogelijk!

Horizontale jaloezieën hout

Hout is een levende materie die niet alleen de zon en het licht weert, maar ook een Isolerend effect heeft op storende geluiden.

Rolgordijnen

  • transparant
  • screen
  • lichtdoorlatend
  • verduisterend
  • brandwerend

Manueel of elektrisch

Duo-roll

Nieuwste vorm van raamdecoratie, waarbij u overdag vrij zicht naar Buiten hebt en ’s avonds de inkijk van buiten naar binnen kan belemmeren.

Plissé/duette

Deze vorm van raamdecoratie is geschikt voor elk type raam: gewone verticale ramen, Trapezeramen, boogramen, dakramen, verandaramen, erkers, lichtkoepels enz….. We kunnen transparante, half transparante tot verduisterende stoffen aanbieden.

Woodwaeve Blinds

Leverbaar in 2 modellen: rolgordijn en vouwgordijn. Ze zijn gemaakt van FSC gecertificeerd Abachi hout.

Parametre

Parametre, de oplossing voor uw ramen of als scheidingswand!